Обратна връзка Карта на сайта

Ваучер за подарък

11.07.2009

Подарете на Вас или на някой скъп човек "Ден красота ... още

 
 

Кажете ни вашето мнение!

Вашето мнение и коментар са важни за нас и ще ни помогнат с общи усилия да подобрим качеството на нашия салон. Ако желаете да ни похвалите, искате да ни разнищите от критика, да ни зададете въпрос или просто имате да ни кажете нещо, попълнете формата. Вашето мнение или въпрос ще бъде публикувани на сайта ни.

Поля Балакчиева
Плевен
balakchieva@gmail.com
07.06.2010 г.

Коментар:
Аз ползвам услугите на Ели почти от създаването на салона. Препоръча ми я една приятелка с думите \"Тя е невероятна !\". Тези думи си повтарям след всяка процедура при Ели, няколко години по-късно. Междувременно заминах да живея във Франция и естествено опитах там същите програми с продуктите на Thal\'ion, които много ми допадат. Направих го само два пъти и реших, че не си струва. Масажа, който се прави там няма нищо общо с този, който Ели прави. Продължителността на прецедурата е значително по-малка. Идвам си много често в България и всеки път бързам да си запазя цяла серия от процедури. Перфекционист съм в работата си и много високо оценявам подобни услуги. А при Ели всичко е перфектно - високия професионализъм, модерната апаратура, козметичните продукти, които използва, хигиената, нежните и деликатни грижи, релаксиращата обстановка. Безкрайно съм доволна, че в нашия град има такъв козметичен салон, в който - твърдя със сигурност - услугите са на истинско Европейско ниво.

МАРГАРИТА БАХНЕВА-АНТОНОВА
ПЛЕВЕН
m.bahneva@abv.bg
22.04.2010 г.

Коментар:
Ели, От цялото си сърце ти благодаря за грижите и помощта! От цялата си душа ти благодаря за това, че ми върна самочувствието и увереността! Защото за една жена, особено в деликатната възраст на четиридесетте, е твърде важно да не отмества поглед от огледалото! Благодаря ти за това, че разбра проблема ми от двете му страни - чисто физическата (сериозен проблем с деформирано от целулит тяло) и чисто емоционалната (не исках да се погледна в огледалото...). Работихме сериозно - и аз и ти, и резултатите са невероятни! Отначало не вярвах, че нещо може да се върне назад....Сега, след 3 месеца, определено съм щастлива от резултатите! Приеми сърдечните ми поздравления, че в трудните времена си имала смелостта за разумната и полезна инвестиция в модерния апарат БОДИТЕР! Благодарение на него и на твоите златни ръце аз си върнах самочувствието на добре изглеждаща жена! От две години имах сериозни болки в кръста и левия крак, причинени от дискова херния. За времето от диагностицирането й до сега, поради гадната болка, която не спираше денонощно, съм посетила два пъти Павел Баня, веднъж Поморие и веднъж Старозагорски минерални бани. Подлагах се на всякакви водни и кални процедури, лечебен масаж, гимнастика....За съжаление, ефекта беше минимален и болката ми оставаше.. Бях чела книгата за апарата и знаех, че токовете, които комбинира в програмите са всъщност лечебни токове, които се използват и във физиотерапията. Правила съм физиотерапия с токове на Павел Баня, оказа се точно същите, като на Бодитер, но на различни апарати. Е, освен че отново съм готина, нямам грам болчица! Не ме боли кръста, не ме боли крака, не изтръпва и не се \"вдървява\", както преди! И не ходя леко приведена напред.Ели, казвай на всички, които имат подобен проблем! Длъжна си да им го казваш! Ти имаш нещо, което може да донесе здраве и радост и на други, както донесе на мен! Аз заставам с името си зад всичко, което съм написала - както зад това, че победих целулита, така и зад това, че получих избавление от болките. Накрая ще кажа, че съм ангажиран и активен човек, времето никога не ми стига. Намерих време да напиша мнението си на сайта ти, защото смятам, че мога да съм полезна на жените с подобни проблеми. Държа също да отбележа, в никакъв случай не намерих време да пиша, за да ти правя реклама. Ели, ти нямаш нужда от реклама! Ти, като човек и професионалист, и услугата, с която си излязла на пазара, не се нуждаят от измислени фрази...Всичко при теб е толкова....Може би правилните думи са ЧИСТО и ИСТИНСКО. Някъде бях чела, че никога не трябва да се казва добър, истински, невероятен професионалист, защото професионалист се нарича само човек, който е истински добър в професията си и защото няма \"лош\" професионалист - такъв просто не може да бъде наричан така. Намирам това за много правилно. Затова, последното ми изречение ще е кратко, но съдържателно: ЕЛИ, ТИ СИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ! Благодаря ти за всичко!

Теодора Тотова
Плевен
press_pleven@abv.bg
12.01.2010 г.

Коментар:
Посещавам салона от две години. С две думи: качество на високо ниво, хигиена – безупречна, отношение - съобразно индивидуалните предпочитания и усещания, а резултата – естествено по-красиви от всякога. Направих своя избор след доста години лутане из многото салони за красота и козметични студиа в Плевен. Хубаво е, че мога сега да споделя и своите впечатления. Определено процедурите тук ми допадат с това, че са иновативни и ефекта от тях е незабавен. Козметичните процедури са съчетани с релаксация, Чил аут музиката и свежи природни аромати. Продуктите от предлаганите козметични марки галят сетивата и усещането след една такава процедура е несравнимо. Тялото и мислите са отпочинали, сетивата -отпуснати, чувствам се така, сякаш съм сред природата. Опитвала съм повечето основни и луксозни терапии за лице. Терапията „Кислород и регенерация” на Thallion е сред любимите ми, а тази за стягане със синьо-зелените водорасли Спирулина действа и като ароматерапия. Не пропускам да се информирам от сайта за специалните предложения, което е една чудесна възможност да опитам и други процедури извън стандартните на добра цена. Съвсем наскоро приключих 10-дневен курс с антицелулитната програма на апарата за тяло„Бодитер”, която беше на промоция. И както се казва трябва да опиташ, за да разбереш. Горещо я препоръчвам на желаещите, без да се замислям. Ефектът е неузнаваем и се забележим още след третата процедура. Ели, поздравявам те за старанието, което влагаш в работата и желанието да се усъвършенстваш и непрекъснато да изненадваш клиентите си. Бъди все така чаровна и отдадена на професията си, за да можем дълго време да се наслаждаваме на красотата си.