Обратна връзка Карта на сайта

Ваучер за подарък

11.07.2009

Подарете на Вас или на някой скъп човек "Ден красота ... още

 
 

Maria Galland - Париж

Преди повече от 45 години Maria Galland - известна козметичка в Париж преобръща традиционната представа за козметична грижа на 180 градуса. Изключителен професионалист, перфекционист и новатор по природа, тя налага оригинален подход към всеки клиент, базиран на индивидуалността, лична процедура (чрез консултация и точна до педантичност диагноза) и съзнаването на специфичните нужди на всяка кожа.

Според Maria Galland "Нормална кожа" не съществува. Всяка кожа е уникална, пейзаж от специфични нужди. Изхождайки от своя висок професионализъм Maria Galland заявява: "За красотата трябва да се говори глобално, а грижата за красотата е буквално грижа за индивида ..."

Тя създава прочутата термоактивна моделираща маска - революционен продукт с видим лифтинг ефект и намаляване на фините линии и бръчици. Днес марката Maria Galland е представена селективно в 45 страни в елитни козметични салони и SPA центрове.

ОСНОВНИ ТЕРАПИИ Maria Galland
ЛУКСОЗНИ ТЕРАПИИ Maria Galland
Терапия за почистване на мазна и смесена кожа

Отговорът на Maria Galland за поддържане на мазна кожа е козметична терапия Ligne Purete. Линията включва почистващи и балансиращи формули за почистване, баланс, хидратация и матиране на кожата, леки и свежи консистенции, деликатно подправени продукти с аромат на свежест, плодове и цветна нотка.

В терапията се използват продукти с тройно действие:

 • Каротилитичен ефект: ексфолиация и почистване;
 • Почистване и балансиране на себумната секреция;
 • Матиране и хидратация.
Терапия интензивна хидратация

Създадена да се противопостави на ефекта изсушаване и дехидратация на кожата. Възстановява естествените нива на влага в кожата, предпазва кожата от изсушаване и внася ценни хидратиращи съставки патентовани от Maria Galland:

 • Хидрофилен филмогенен агент - това е специфичен филм, който се образува върху епидермиса, за да се предотврати неусетната загуба на вода в следствие на различни фактори;
 • Свободни гликенджини - хидратиращ биологичен комплекс, които води до незабавна и ефикасна хидратация. Това са уникални активни елементи насищащи епидермиса с влага;
 • Гликенджин таласфери - това са микросфери с морси произход, постепенно освобождаващи активните си хидратиращи елементи. Водят до дълготрайна и ефективна хидратация на кожата. Активните хидратиращи елементи дайстват като финни резервоари, които постепенно отделят влага според нуждите на кожата в продължение на 24 часа.
Терапия интензивно стягане

Терапията е предназдначена за изключителен и моментален лифтинг ефект. Препоръчва се при суха, уморена, отпусната, безжизнена кожа. Кожа, която има нужда от тотална регенерация и възстановяване. Терапията се препоръчва винаги като профилактична терапия против бръчки и като поддържаща терапия. Действа светкавично и изглажда кожата. Реорганизира и защитава колагеновите и еластиновите фибри на кожата. Осигурява продължителен и дълготраен стягащ ефект.

Терапия за интензивен блясък

Луксозна терапия предназдначена за кожа, която се нуждае от свежест, блясък, подмладяване, лифтинг, регенерация и подхранване. Комплексна грижа, за кожа показваща признаци на отпускане, слаба регенерация и спешна нужда от защита. Благодарение на тази безценна терапия кожата придобива изключителен тонус и младост, колагеновите и еластинови влакна са стимулирани, засилва се сцеплението между клетките, кожата е реструкторирана и защитена.

Таласотерапия с лифтинг ефект

За жени търсещи комфорт е релаксация, в най-изтънчена форма лаборатирии Maria Galland създадоха възстановяваща, съживяваща и обновяваща терапия. Подходяща е за всички видове кожа.

 • Освежаваща, ревитализираща и студена маска, богата на морси водорасли. Елиминира токсините и стимулира клетъчното обновяване.
 • Благодарение на дълготрайния хидратиращ ефект на активните съставки, маската задържа водата в кожата и осигурява перфектно ниво на хидратация в кожата.

Една маска - пет различни процедури, адаптирани към Вашите специфични нужди

хайвер - витамини - кислород - хидратация - витал

Активните серуми концентрати позволяват терапията да се адаптира според нуждите на всяка клиентка. Изключително наситени с богати активни съставки, които елегантно хармонират с основните нужди на кожата, изискваща ексклузивни козметични грижи. Концентратите са с мека и нежна структура и перфектно адаптирани за масаж, който подготвя кожата за нанасянето на маската, и в същото време повишават нейната ефективност. Осигуряват оптимална синергия и перфектна хармония на всички компоненти от програмата. Използват се задължително в програмата на Maria Galland, преди нанасяне на маската.

Мултиактивна терапия за специфични зони

Мултиактивна терапия за специфичните зони:
очен контур, контур на усните, контур на шия и деколте.

Терапията е предназдначена за стягане и изглаждане на бръчките в така нежните и деликатни зони като очния контур, контура на усните и шията. В терапията се използват уникални растителни пач маски за всяка зона.

 • Лифтинг пач-маска очи е специално предназдначена за борба с умората, торбичките, тъмните кръгове около очите, за хидратация и мекота, за защита срещу свободните радикали.
 • Лифтинг пач-маска устни осигурява комплексно действие за хидратация, подхранване, подмладяване, изглаждане, мекота, защита и усещане за "втора кожа"
 • Лифтинг пач-маска шия се грижи за защитата и подмладяващи ефект в тази зона. Всичко това събрано в едно прави терапията несравнима.
Profilift 3D

Уникално научно постижение на Maria Galland, новата линия Profilift, взима на прицел всички симптоми свързани със загуба на еластичност и младост и връща тонуса на кожата от най-дълбоките слоеве на епидермиса.

Терапията Профифит е отговорът на Maria Galland към отпуснатата, уморена и осеяна с бръчки кожа. Терапията е уникален коктейл от стягащи техники, оптимална ефективност на професионалните формули и интелигентни инструменти за лимфен дренаж, стягане и тонизиране на тъканите.

Какви са резултатите? Видими * Осезаеми * Изненадващи

 • Незабавен ефект: блестящ, сияен и съживен тен. Стимулирана кожа. Видимо намаляване на дълбочината на бръчките.
 • Дълготраен ефект: регенерирана, подмладена и стимулирана кожа. Полирана и гладка кожа. Ясни и моделирани контури на лицето.
Моделираща маска

Оригиналът на моделиращата маска е създаден от Maria Galland.

Процедурата следва изклщчителен професионален протокол за да осигури пълен релакс и впечатляващ ефект от терапията. Технологично новаторско, ново поколение моделираща маска, комбинира да изключителни продукта: Моделиращ комплекс и Серум концентрат. Моделиращия комплекс е съставен от минерални прахове и активни глини, а серум концентратите са ултра-мощни коктейли от подмладяващи и хидратиращи активни съставки: тонискин (екстрат от биомембрани), делайнер (царевичен екстрат), витамин А, витамин Е, хидратиращ комплекс, таласфери и т.н.

Програмите са разработени в три професионални линии:

 • Моделираща маска 3А лифтинг, подмладяване и защита
 • Моделираща маска 3В лифтинг, хидратация и контрол
 • Моделираща маска 3С лифтинг, почистване и блясък
Луксозна козметична терапия със златен прашец и хайвер
Луксозна подмладяваща и възстановяваща програма за най-взискателните жени, обединяваща професионалната козметична процедура в салона с уникални козметични продукти с висококонцентрирани формули. Терапията е холистичен отговор на трите основни симптома на остаряване на кожата: образуване на бръчки, хранителен дефицит, загуба на еластичност.